Новият, ремонтиран“ кабинет може да бъде  без премиер Бойко Борисов.

...
Новият, ремонтиран“ кабинет може да бъде  без премиер Бойко Борисов.
Коментари Харесай

Каракачанов: Възможен е кабинет и без Борисов

Новият, „ ремонтиран “ кабинет може да бъде  без министър председател Бойко Борисов. Това разяснява министърът на защитата Красимир Каракачанов. Решението обаче ще се вземе след вота на съмнение на Българска социалистическа партия, който ще се гласоподава във вторник.

„ Със или без настоящия министър-председател, всичко това ще се разяснява след вота на съмнение. Ако той мине, не се разяснява нищо. Ако не мине, ще се разясняват промени в програмата. Аз персонално считам, че не е належащо да се търси единствено лична смяна да се харесаме на част от обществото, което стачкува. Трябва да се търси приоритизиране на съществуващата стратегия “, уточни военният министър, представен от Българска национална телевизия.

Каракачанов е безапелационен, че единствено поради митингите оставка няма да подаде. „ Моята оставка ще я подам, в случай че тези хора, които управлявам 3 години, кажат, че не съм се справил добре с работата. Ще я подам, в случай че ми бъде поискана било от Коалиционния съвет, било от министър-председателя, било от партията, която управлявам “, уточни той. И разяснява, че би трябвало да има по-голяма чуваемост на това, което обществото чака.

Каракачанов добави, че до октомври тази година ще бъде подписан контракт за два нови военни кораба. Процедурата е завършила. Изпълнител ще е немска компания. Строителството на корпусите на корабите ще бъде направено от българска корабостроителница, а въоръжението ще е от чужбина.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР